O nama

Da vam se predstavimo

“Mala fabrika mašte” je privatna predškolska ustanova akreditovana od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, za uzrast od 6 meseci do polaska u školu. U našem vrtiću deca uživaju u bajkovitom svetu čiji je glavni pokretač MAŠTA. Mi učenje pretvaramo u igru koja zauzima posebno mesto u našem radu, sa njom istražujemo, uočavamo, upoznajemo, saznajemo, razvijamo se….
Uz veliku saradnju sa roditeljima deci pružamo najbolje uslove za rast, razvoj, igru i učenje, pružajući im maksimalnu slobodu u razvoju kreativnosti, otkrivanju i korišćenju svojih potencijala.

Deca su raspoređena po kalendarskom uzrastu od jaslica do predškolske grupe. Grupe su male, što omogućava vaspitačima da se na adekvatan način posvete svakom detetu.

Planom i programom naše ustanove podstičemo rast i razvoj svakog deteta, motivišemo ih, inspirišemo, hrabrimo, učimo, osposobljavamo za dalji napredak, a u isto vreme ih pratimo u tom procesu, poštujemo i neizmerno volimo.

Prostor u kojem se odvijaju sve aktivnosti je maksimalno prilagođen deci uzrasta od 12 meseci do 7 godina, gde svako dete ima pravo da se razvija i napreduje sopstvenim tempom.
Naš kadar predstavljaju edukovane, kvalifikovane i licencirane osobe koje kroz kvalitetan pristup realizuju plan i program ustanove. One su mlade, komunikativne i pune strpljenja za svako naše dete, jer naš cilj je da svako naše dete sa nama odrasta u harmoničnom i zdravom okruženju. Uloga našeg vaspitača je da bude aktivni učesnik, saigrač, posmatrač, pripovedač…i još mnogo toga.